Bölüm tanıtımı!
Bölüm tanıtım filmimize buradan ulaşabilirsiniz. Daha fazlası için web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.
Araştırma görevlimiz Hamburg Üniversitesi'nde!
Araştırma görevlimiz Sena Özay Otgonbayar Hamburg Üniversitesi ile sözleşme imzaladı.
Mezunlarımızın fikirlerini önemsiyoruz
Ankete ulaşmak için lütfen tıklayınız
2024-YKS Kapsamında Spor Bilimleri Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) Kılavuzu
57. yıl dönümü!
Hacettepe Üniversitesi olarak, her geçen yıl ulusal ve uluslararası arenadaki konumumuzu güçlendirmeye ve ülkemizin kalkınmasına güçlü şekilde katkı vermeye devam etmekte ve bunun mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız.
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri 2024
2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni
Physed-Akademi yaz okulu ve ulusötesi toplantısı
Anlaşmalı olduğumuz uluslararası üniversiteler
6. DCD 15th - IMDRC kongresine katılım
Asya-Pasifik Egzersiz ve Spor Bilimleri Konferansı (APCESS 2024)’na katılım
CEREPS zirvesine katılım
Mezuniyet Töreni
PhysEd Akademi
Mesleki öğrenme topluluğu çalışmaları tamamlandı
AIESEP 2024 Kongresi'ne katılım
Physed-Akademi yaz okulu ve ulusötesi toplantısı

Bölümümüz öğretim elemanları Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan, Doç. Dr. Deniz Hünük ve Arş. Gör. Eslem Gökçek, Deniz Hünük koordinatörlüğünde paydaşı olduğumuz Erasmus+ PhysEd-Akademi Projesinin Slovenya’da Ljubljana Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen dördüncü ulusötesi toplantısına katılım sağladı. Aynı zamanda projenin beden eğitimi öğretmenleri için yaz okulu etkinliği kapsamında toplantıda paydaş ülkelerdeki her kurum, bir sene süreyle üzerinde çalıştıkları beden eğitimi öğretim paketlerini sunup uyguladı.

Hacettepe Üniversitesi olarak geliştirdiğimiz hizmet-içi öğretmenler için bir mesleki gelişim uygulaması olarak eylem araştırması ile öğretim tasarımı üzerine sunum ve uygulamalar Deniz Hünük ve Eslem Gökçek tarafından gerçekleştirildi.

Toplantıya MEB’e bağlı proje paydaş okulumuz Çanakkale Şehitleri Ortaokulu beden eğitimi öğretmenleri de katılım sağladı.

Yedi farklı ülkeden öğretim elemanları, beden eğitimi öğretmenleri ve beden eğitimi öğretmeni olmaya aday lisans öğrencilerinin katıldığı beş gün süren toplantı 38 kişinin katılımıyla tamamlandı.