Erasmus+ "Phys-Ed Academy" Projesi Toplantısı
Hoş geldiniz!
Yandal hakkında!
Sen de Hacettepe'li ol!
Detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.
Üniversiteler arası mutabakat!
Dominik Cumhuriyeti'nden Federico Henríquez y Carvajal (UFHEC) ile üniversitemiz arasında karşılıklı mutabakat metni imzalandı.
Erasmus+ "Phys-Ed Academy" Projesi Toplantısı
Projenin ikinci toplantısı Lüksemburg'ta gerçekleştirildi.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Fiziksel Aktivite ve Sedanter Davranışlar Rehberi Özeti
Bölümümüz öğretim elemanları Podgorica'da!

Bölümümüz öğretim üyesi Emine Çağlar ile;

• Araştırma görevlimiz Neslişah Yaren Kırcı "Psychometric Properties of The Turkish Version of The Pictorial Scale of Perceived Movement Skill Competence for Young Children" ve
  • Araştırma görevlimiz Sena Özay "The Predicting Role of Perceived Parenting Styles and Parent Involvement in Sport on Parent-Initiated Motivational Climate"

başlıklı sözel sunumlarıyla 8-11 Aralık 2022 tarihleri arasında Karadağ'ın başkenti Podgorica'da gerçekleştirilen 'Physical Activity and Sports Tech for Healthy Lifestyles 1. Bilimsel Konferansı'na katılım sağladılar.