Hacettepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü olarak 7 ülke ortaklığında gerçekleştirilen uluslararası bir projede (PhysEd-Akademi) yer almaktayız. Proje ekibi olarak yenilikçi pedagojilerin beden eğitimi derslerinde kullanılmasını hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda 7 hafta, haftada bir gün yüz yüze ve çevrim içi (hibrit) gerçekleştirilecek olan mesleki öğrenme topluluğuna katılacak öğretmenler arıyoruz. Eğer siz de bu projenin bir parçası olmak istiyorsanız bağlantıda bulunan başvuru formunu doldurunuz.

Başvuru formu için tıklayınız.

PROJENİN ADI: Beden Eğitimi Öğretmen Akademisi: Beden eğitimi ve beden eğitimi öğretmen eğitiminin işbirliğine dayalı olarak yeniden tasarlanması

PROJENİN AMACI: Beden eğitimi öğretmenlerinin, öğretimlerini yeniden yapılandırmada eylem araştırmasını yenilikçi bir pedagojik yaklaşım olarak kullanmaları amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda öğretmenlerin iş birliğine dayalı bir mesleki öğrenme topluluğunda düzenli olarak bir araya gelerek uygulamalarını yeniden yapılandırmaları planlanmaktadır.

Proje web sayfası için tıklayınız.